Kızılcahamam hemşire ve oğluna ağladı

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamam hemşire ve oğluna ağladı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 00:00

Kayseri'nin Yahyalı ilçesindeki Kapuzbaşı Şelaleleri'ne geziye gidenleri taşıyan midibüsün göle uçması sonucu can veren 36 yaşındaki hemşire Münife Koçak ve oğlu 8 yaşındaki Selim Hüsnü Koçak, Kızılcahamam'da toprağa verildi. Koçak ailesinden öğretmen baba Sefa Koçak ile 13 yaşındaki Beyza Nur Koçak ise yaralı kurtuldu.

Haberin Devamı

Gülşehir ilçesine bağlı Karacaşar Beldesi İlkokulu, Sevim Erdoğan Öz İlkokulu ile Karavezir İlkokulu'ndan 32 kişinin içinde bulunduğu öğretmen, aileleri ve öğrencileri taşıyan Karacaşar Belde Belediyesi'ne ait Faruk Başavcı yönetimindeki midibüs, Kapuzbaşı'na giderken Yeşilköy yakınlarında Çamlıca-3 Baraj Gölü'ne uçtu. Korkunç kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de kayboldu. Çamlıca-3 Baraj Gölü'nde boğulan 36 yaşındaki Münife Koçak ve 8 yaşındaki oğlu Selim Hüsnü Koçak'ın cenazeleri Ankara'nın Kızılcahamam ilçesine getirilerek, doğum yerleri Taşlıca Köyü'ne göz yaşları arasında toprağa verildi.

ANNE BABASI DA 3 YIL ÖNCE TRAFİK KAZASINDA CAN VERDİ

Cenaze törenine Ankara 2. Bölge Milletvekili Prof. Dr. Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı ile Koçak ailesinin çok sayıda yakını katıldı. Hemşire Münife ile oğlu Selim Hüsnü Koçak, 2010 yılında trafik kazasında hayatlarını kaybeden anne ve babası Sırma-Hüsnü Yılmaz'ın yanına toprağa verildi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!