Kızılcahamam ESYAV'da Ayrancı dönemi

Güncelleme Tarihi:

Kızılcahamam ESYAVda Ayrancı dönemi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 15:07

Kızılcahamam ESYAV'da Ayrancı dönemi

Haberin Devamı

Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM(Ankara), (DHA)- KIZILCAHAMAM-Çamlıdere Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı (ESYAV) genel kurulunda 19 yıldır görev yaptığını, yönetimde gençlerin de yer almasını istediğini dile getirip, bayrak değişiminin gerekli olduğunu belirterek yeniden aday olmayan Ömer Faruk Altınordu'nun yerine Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Ayrancı getirildi.

Yapılan genel kurula vakıf mütevelli heyeti ve çok sayıda misafir katıldı. Ömer Faruk Altınordu, birlikte çalıştığı yönetim kurulu ve mütevelli heyet üyelerine de teşekkür etti. ESYAV vakıf başkanlığına, 1987 yılında vakfın ilk bursiyerlerinden olan Prof. Dr. Hasan Ayrancı getirildi. Altınordu'dan boşalan yönetim kurulu üyeliğine de, divan başkanı Orhan Aydın'ın teklifi ve oybirliği ile bursiyer öğrencilerden, ODTÜ fizik bölümü 4. sınıf öğrencisi Gizem Acar seçildi. Rahatsızlığı nedeniyle vakıf mütevelli heyet üyeliğinden ayrılan Bilal Bayram'ın yerine Osman Sancak oy birliği ile seçildi. ESYAV genel kurulunda faaliyet ve denetim raporu, gelir gider, bilançosu ile 2017 çalışma raporu, tahmini bütçe görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Ömer Faruk Altınordu ve Bilal Bayram'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Genel Kurul sonrası ESYAV yönetim kurulu Prof. Dr. Hasan Ayrancı, Hüdaverdi Çakır, İsmail Sarıhan, Salim Zeki Çalıkıran, Hasan Basri Acar, Ali İhsan Oğultürk, Sabri Özcan, M. Sacid Güran, İsmail Özdemir, Osman Sancak ve Gizem Acar, Denetim Kurulu ise Ali İhsan Baki, Yakup Akpınar ve Halil Yurtoğlu'ndan oluştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!