Kızılbağ Çankaya’nın zirvesinde

Güncelleme Tarihi:

Kızılbağ Çankaya’nın zirvesinde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 14:51

Çankaya Yıldız Erkekler Futbol Şampiyonası’nda kürsünün en üst basamağına, Dikmen Öğretmen Necla Kızılbağ Orta Okulu çıktı.

Haberin Devamı

1 Nisan’da başlayan şampiyona, 23 Mayıs’ta yapılan üçüncülük ve final maçlarıyla sona erdi. Şampiyonada, 7 ve 8. sınıf öğrencileri forma giydi. Necla Kızılbağ Orta Okulu, oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik aldı. Finalde de rakibi Ziraat Mühendisleri Orta Okulu’nu 2-0 yenen Necla Kızılbağ Kızılbağ Orta Okulu, şampiyonluğu kazandı. Sarı-kırmızılı ekibe şampiyonluğu getiren golleri, 23. dakikada Serdeniz ile 48. dakikada Ozan attı.
Anıttepe Avni Bulduk Sahası’nda yapılan final müsabakasında, okul müdürleri, yöneticiler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler, futbolcuları yalnız bırakmadı. Şampiyon takıma madalya ve kupasını Çankaya Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Gezgin verdi. Şampiyonanın şeref kürsüsü şöyle oluştu:
1. Dikmen Öğretmen Necla Kızılbağ Orta Okulu, 2. Ziraat Mühendisleri Orta Okulu, 3. Türk Konut Orta Okulu, 4. Yasemin Karakaya Orta Okulu.
5 ve 6. sınıf öğrencilerinin forma giydiği Küçük Erkekler Şampiyonası’nda ise Alpaslan İMKB İmam Hatip Orta Okulu birinci olurken, ikinciliği İl Genel Meclisi Orta Okulu, üçüncülüğü Halide Edip Adıvar Orta Okulu, dördüncülüğü de Münevver Öztürk Orta Okulu kazandı.

BAKMADAN GEÇME!