Kızılay kapanınca vatandaş yaya kaldı

Güncelleme Tarihi:

Kızılay kapanınca vatandaş yaya kaldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 15:08

CHP’nin, önceki gün CHP Milletvekili Enis Berberoğlu’nun tutuklanmasının ardından Güvenpark’tan başlatacağını açıkladığı ‘Adalet Yürüşü’ öncesi Ankara Valiliği’nce dün Kızılay ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı.

Haberin Devamı

Saat 11.00’de başlayan yürüyüşün toplanma alanı olan Güvenpark’ın çevresi bariyerlerle yaya girişine kapatılırken, trafik ve toplu ulaşımda da düzenleme yapıldı.

OTOBÜS DURMADI, DOLMUŞ GİRMEDİ

EGO ve ÖHO otobüsleri, Kolej Kavşağı-Anadolu Meydanı arası ile Atatürk Bulvarı Meşrutiyet Caddesi kesişimi-Ulus kavşağı arasında yolcu indirip, bindirmedi. Otobüs ile seyahat eden vatandaşlar, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’na yakın bölgelerdeki durakları kullandı. Dikmen, Bahçelievler, Çayyolu dolmuşlarının da yürüyüş başlayana kadar Güvenpark’taki durağa girişine izin verilmedi. Güvenpark girişi bariyerlerle kapatıldığı için dolmuşların, son durak ve hareket noktası Genelkurmay önündeki kavşak oldu. Vatandaşlar, kavşak ile Kızılay arasını yürümek zorunda kaldı.

Haberin Devamı

Kızılay kapanınca vatandaş yaya kaldı


ÖNCEKİ İSTASYONLAR KULLANILDI

Ayrıca 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’ndaki tüm metro istasyonları da Güvenpark’taki etkinlik sona erene kadar kapatıldı. Ankaray ve metro seferleri, Kızılay’dan bir önceki ya da bir sonraki istasyonlardan sağlandı. Sıhhiye, Kolej, Demirtepe ve Necatibey istasyonlarını kullanmak zorunda kalan vatandaşlar, aradaki mesafeyi yürüdü. Düzenlemeden haberdar olmayan çok sayıda Ankaralı sabah işe geç kaldı.

BAKMADAN GEÇME!