Kış güneşi solaryum

Güncelleme Tarihi:

Kış güneşi solaryum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2012 00:00

Yaz aylarında deniz kumu ve kızgın güneş ile birlikte bronz bir tene kavuşan tatilciler, kış ile birlikte solaryum merkezlerine koşuyor.

Haberin Devamı

Galea Güzellik Salonu işletmecisi ve aynı zamanda güzellik uzmanı olan Gül Uslu, solaryumun doğru kullanıldığı zaman güneş ışığından daha az zarar veren ve bronzluk sağlayan bir cihaz olduğunu söyledi. Uslu, şöyle devam etti:
“Aşırıya kaçmadan, mantıklı bir şekilde bronzlaşmak en önemli kuraldır. Gireceğiniz cihazın gücüne ve ten renginize uygun olarak seansları doğru ayarlamak gerekir. Bronzlaşma öncesinde cilt bütün kozmetik ürünlerinden tamamen temizlenmiş olmalı ve saat, kolye gibi bütün takılar çıkarılmalıdır. Solaryum için üretilen özel ürünler olmadıkça, hiçbir güneş ürünü kullanılmamalıdır.”

ERKEKLER DE HARCIYOR

Güzellik merkezini açtığı ilk zamanlarda erkeklerin kişisel bakım konusunda ne kadar para harcayabileceklerini tahmin edemediklerini dile getiren Uslu şunları söyledi:
“Erkekler kişisel bakıma kadınlardan daha fazla para harcıyor desek yalan olmaz. Burada farklı olan sadece kadına yatırım yapmıyoruz. Erkeklere de kadınlara uygulanan standartta hizmet veriyoruz. Bizim gibi güzellik merkezlerinde önemli olan kalitedir. Örneğin, kavitasyon, pressoterapi ve power plate gibi uyguladığımız her farklı çalışma için kendi uzmanını bulunduruyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!