Kırmızı güllerle hazırlandılar

Güncelleme Tarihi:

Kırmızı güllerle hazırlandılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2021 00:25

Hazırlıklarını tamamlayan ANFA Bitki Evi, Sevgililer Günü’nün sembol çiçeği kırmızı güllerden hazırladığı aranjmanlarla Başkentlileri bekliyor.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) Altınpark’ta bulunan ANFA Bitki Evi, yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı rengin ağırlıkta olduğu ve uygun fiyatlarla satışa sunulan çok sayıda aranjman Başkentlileri bekliyor. Sevgililer Günü aranjmanları arasında, orkideden kokusu ve güzelliği ile bilinen sümbüle, cam güzelinden kalanşoya, flamingo çiçeğinden 11 ay çiçeğine, kuru çiçek aranjmanlarından teraryuma kadar çeşit çeşit iç ve dış mekân bitkisi yer alıyor. ANFA Bitki Evi, pandemi sürecinde haftanın 5 günü 08.00- 18.00 saatleri arasında hizmet verirken, İçişleri Bakanlığı’nın yayımladığı genelge doğrultusunda 13-14 Şubat tarihlerinde 10.00-17.00 saatleri arasında da hizmet verecek.

Kırmızı güllerle hazırlandılar


SEKTÖRÜN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Haberin Devamı

Ankara Kent Konseyi (AKK), pandemi sürecinde zor günler geçiren sektör temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Çiçekçilik ve peyzaj sektörünün sorunlarını duyurmak için ‘Üreten Ankara, Kazanan Türkiye!’ sloganıyla ‘Çiçekcilik ve Peyzaj Sektörleri İstişare Toplantısı’ düzenlendi. Ankara Ticaret Odası (ATO) ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Başkentli sektör temsilcilerinin talep ve sorunları ile çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!