Kılıçdaroğlu, Yenimahalle sakinleriyle iftarda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle sakinleriyle iftarda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 14:41

Kılıçdaroğlu, Yenimahalle sakinleriyle iftarda buluştu

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) – CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın ev sahipliğinde Yenimahalleli vatandaşlarla iftar programında bir araya geldi.

Yenimahalle Ragıp Tüzün Parkı’nda gerçekleştirilen iftar yemeğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Milletvekilleri, CHP Ankara İl Başkanı Rıfkı Güvener ve yönetimi, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve ilçe yönetimi, Yenimahalle Belediye Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu ve muhtarlar ile 5 binden fazla Yenimahalleli katıldı.

‘KENDİNİ YENİMAHALLE’YE ADAYAN BAŞKANIMIZ’

Tasavvuf müziği, semazen gösterisi ve Kuran tilaveti ile başlayan İftar yemeği sonrası konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Böylesine güzel bir atmosferde sizinle birlikte olmak benim için onur ve gurur meselesidir. Ramazan ayındayız, birliği ve beraberliği en çok özlediğimiz aydayız. Gönül isterdi ki her evde, her cadde de, her sokakta huzur olsun. İnşallah kısa bir süre sonra huzuru, birliği, beraberliği ve kardeşliği yeniden hayata geçireceğiz. Gerginliğe, kavgaya ayıracak zamanımız yok. Hep beraber huzur içinde yaşamalıyız. Her evde akşam tencere kaynamalı, her evde huzur olmalı, her gencin işi olmalı, özellikle böyle bir Türkiye’ye hasretiz. Çocuklarımızla beraber böyle bir Türkiye’de yaşamak istiyoruz. Bu akşam sofranızı açtınız, beni de konuk ettiniz. Bu bereketli sofrada olmak benim için onur meselesidir. Bizi bir araya getiren, hayatını Yenimahalle’ye adamış, Yenimahalle’yi Cumhuriyetin ilk kuruluşundaki kimliğine kavuşturan Başkanımız Fethi Yaşar’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

‘ASIL HEDEFİMİZ HOŞGÖRÜ VE SEVGİYLE YAŞANAN BİR YENİMAHALLE’

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Bu mübarek Ramazan ayında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile aynı sofrayı paylaşmaktan ve sizinle beraber olmaktan onur ve gurur duyurum. Ramazan ayı bizim inancımızın en önemli ayıdır. Ramazan ayında yaptığımız ibadetlerin, kıldığımız namazların, tuttuğumuz oruçların, yaptığımız hayırların Allah katında en değer bulduğu aydır. Ramazan ayında kin ve nefret yoktur, barış ve sevgi vardır. İnsanların birbirine hoş görüyle davrandığı, bir arada, kardeşçe yaşadığı sofraları kurmak bizim asıl hedefimizdir” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!