Kerpiç evlere doğalgaz gidiyor

Güncelleme Tarihi:

Kerpiç evlere doğalgaz gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2022 15:14

Kahramankazan’ın kırsal mahallerinden Emirgazi Mahallesi’nde doğalgaz hattı bağlantısı ve köy konağı temel atma töreni yapıldı.

Haberin Devamı

Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un ‘kerpiç evler doğalgaz yakacak’ sloganıyla başlattığı seferberlik kapsamında ilçenin 12. mahallesi de doğalgaza kavuştu. Yıl sonuna kadar bu sayıyı 20’ye çıkarmayı planlayan belediye, 2024’e kadar 39 kırsal mahallenin tamamında doğalgaz kullanılması için de çalışmalarına devam ediyor.Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Köylere doğalgaz bizim için kıymetli, bizim için önemli. Neden? Köydeki nüfusun göç etmemesi için kırsala nüfusun tekrar gelebilmesi, buradaki yoğunlukların artabilmesi, yaşam kalitesin yükseltilmesi için doğalgaz önemli. Genç nesil gelip evinde bu konforu yaşamak istiyor. Yarın Yazıbeyli, sonra Soğulcak sırada olacak. 2023’te ise bu hizmeti bütün köylere götürmek hedefimiz” diye konuştu.

HER MAHALLEYE BİR ESER

Haberin Devamı

Yaşadığı ve doğduğu topraklara hizmet etmekten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Oğuz, “Gittiğimiz her yerde bir eserimiz olsun istiyoruz. Kahramankazan’da 48 mahallemiz var. Hedefimiz şu; her mahallemizde bir eserimiz olsun” dedi.

BAKMADAN GEÇME!