Kentin gündemi 24 Haziran

Güncelleme Tarihi:

Kentin gündemi 24 Haziran
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 17:05

Ankara’nın kent gündemi 24 Haziran’a kilitlendi. Üç bölgeden toplamda 36 milletvekilinin çıkacağı Başkent’te partiler seçim hazırlıklarını sürdürürken, AK Parti, CHP, MHP, İyi Parti ve HDP il başkanları, hedeflerini Hürriyet Ankara’ya açıkladı.

Haberin Devamı

Kentin gündemi 24 Haziran

AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı: “Şubat kongremizin ardından zaten kapı taramalarını hızlandırmıştık. Ankara’da 700 bin üyemiz var, bu da seçmenin yüzde 18’i demek. Bunu yüzde 25’lere çıkarmak için çalışıyoruz. Şu an 16 milletvekilimiz var. Hedefimiz bu sayıyı 25’e çıkarmak. Türkiye ortalamasının üzerinde yüzde 50’yi aşan bir oran bekliyoruz.”

 

 

Kentin gündemi 24 Haziran
ANKARA’NIN YARISINI ALIRIZ

Haberin Devamı

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin: “Seçime hazırırız. Şimdi milletvekili adaylarımızın belli olmasını bekliyoruz. CHP olarak Türkiye’de en güçlü olduğumuz kentlerden biri Ankara. Bunu yerel seçimde de referandumda da gördük. Ankara’da 36 milletvekilinin en az yarısını alacağımızı düşünüyorum. Hem rakamlar hem de araştırmalarımız bunu gösteriyor.”

 

 

Kentin gündemi 24 Haziran
OYLARIMIZ KAT KAT ARTACAK

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ: “Aylardır, sahada istişare toplantıları yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye genelinde, özellikle de başkent Ankara’da oylarını kat kat arttıracağına inanıyoruz. Aday listelerimiz açıklandığı an itibarıyla; sahada yürünmedik sokak, girilmedik hane, sıkılmadık el bırakmayacak şekilde programlarımızı hazırladık.”

Kentin gündemi 24 Haziran

OY ORANIMIZ ŞU AN YÜZDE 35

İyi Parti İl Başkanı Mesut Özarslan: “16 Aralık’ta il başkanlığımızı açtık ve çalışmalarımızı başlattık. 25 ilçede teşkilatlandık ve Ankaralılarla kucaklaştık. Ankara’da oy oranımızın şu anda yüzde 35’lerde olduğunu görüyoruz. Hedefimiz yüzde 45. Yüzde 40’ı geçtiğimizde zaten 15-16 milletvekili çıkarmış olacağız.”

 

 

Haberin Devamı

Kentin gündemi 24 Haziran

HDP Ankara İl Eşbaşkanı Nur Aytemur: Seçim startımızı geçen hafta verdik

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!