Keklikpınarı’nda 98 yıllık coşku 

Güncelleme Tarihi:

Keklikpınarı’nda 98 yıllık coşku
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2017 16:27

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 98’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Atatürk’ün silah arkadaşları ile birlikte karşılandığı Keklikpınarı’nda tören düzenlendi. Harbiyeliler de ‘Garnizon Koşusu’ gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Atatürk'ün Ankara’ya gelişinin 98’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında, Ulu Önder’in şehre gelişinde ilk karşılandığı yer olan Dikmen Keklikpınarı’nda bir tören düzenlendi. Törene Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Gökşin katıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 97 yıl önce Keklikpınarı’nda karşılanmasını yeniden canlandıran seymenler, özel bir gösteri gerçekleştirdi.

GARNİZON KOŞUSU

Etkinlikler kapsamında “Atatürk Garnizon Koşusu” yapıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkent’e gelişinin yıl dönümü dolayısıyla geleneksel Atatürk Garnizon Koşusu gerçekleştirildi. Garnizondaki subay ve astsubayların yanı sıra Kara Harp Okulu öğrencileri de koşuya katıldı. Askeri öğrenciler, dev Türk bayrağı taşıdı. Kara Harp Okulu’ndan başlayan koşu, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi-Akdeniz Caddesi-Gençlik Caddesi-Anıtkabir Anadolu Meydanı girişi güzergahında gerçekleşti.

BAKMADAN GEÇME!