Keçiören'de ‘huzur’ buluşması

Güncelleme Tarihi:

Keçiörende ‘huzur’ buluşması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2014 01:29

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki huzur ve güvenliği artırmak amacıyla; mahalle muhtarları, okul müdürleri, esnaf ve mahalleliyi bir araya getiriyor. Huzur Toplantısı adlı buluşmada uyuşturucu, hırsızlık, yankesicilik, telefon dolandırıcılığı gibi birçok konuda vatandaş bilgilendiriliyor.

Haberin Devamı

Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü, bölgedeki huzur ve güvenliğin artması adına Keçiörenlilerle el ele verdi. Keçiören Necip Fazıl Sahnesi’nde düzenlenen Huzur Toplantısı’nda mahalle muhtarları, okul müdürleri, esnaf ve vatandaşlara sunum yapıldı. Keçiören İlçe Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, Esertepe ve Etlik semtlerindeki okul müdürleri ve muhtarlara yapılan sunumların devam edeceğini belirterek, “Sunumumuza çok sayıda vatandaş da katıldı. Çalışmalarımız Ufuktepe, Atapark, Kavacık ve Kalaba semtlerinde de devam edecek” diye konuştu. Şerolar, Huzur Toplantısı’nda uyuşturucu, hırsızlık, yankesicilik, telefon dolandırıcılığı gibi birçok konuda bilgilendirme yapıldığının altını çizerek, şöyle konuştu:
“Etlik ve Esertepe bölgesinden 14 mahalle muhtarı ve çok sayıda okul müdürü toplantıya katıldı. Bölgede emniyet birimlerimizin yaptığı uygulamalar, acil durumlarda ve olaylarda alınacak tedbirler ve yapılması gerekenler slaytlar şeklinde anlatıldı. Çok verimli geçen toplantıda karakol amirleri, muhtarlar ve okul müdürleri arasında da telefon alışverişi yapıldı.

Haberin Devamı

MODİFİYELİLERE CEZA KESİLDİ

Keçiören’de özellikle modifiyeli araçlar ve motorsikletler hakkında başta gürültü kirliliği konusu olmak üzere çok sayıda şikayet aldık. Trafik ekiplerimizin yaptığı denetimlerde 2 günde 23 adet modifiyeli otomobile ve 27 adet motosiklete işlem yapıldı ve bu sayı her gün yapılan denetimlerin sonucunda artıyor. Yapılan uygulamalarda da bu araçlara yaklaşık 8 bin TL para cezası kesildi. Keçiören’de yapılan uyuşturucu operasyonlarında da çeşitli adreslerden 5 kilo esrar ve 3 kilo eroin ele geçirildi.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!