Kaza sonrası çekici kazası

Güncelleme Tarihi:

Kaza sonrası çekici kazası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 01:38

Ankara'da kazaya karışan ve ters dönen otomobil çekiciye yüklenmeye çalışılırken, yere düştü.

Haberin Devamı

Olayı izleyen bir polis memuru düşen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Celal Bayar Bulvarı’nda seyreden Buket Y. yönetimindeki 06 BU 4213 plakalı otomobil, önündeki 06 AR 5426 plakalı otomobile çarptı.
Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, karşı yöne geçerek, karşı istikametten gelen 06 F 2286 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. İki araçta hurdaya dönerken, 06 F 2286 plakalı otomobilin sürücüsü araçta sıkıştı. İtfaiye görevlilerinin çalışmasının ardından sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Diğer aracın sürücüsüyle birlikte, otomobilde bulunan anne ve küçük çocuğu da hafif yaralı şekilde hastaneye götürüldü. Kazaya neden olduğu belirtilen Buket Y. ise orta refüje oturup, sağlık görevlilerinin ‘hastaneye götürmü’ tekliflerini reddetti. Buket Y., “Ben orta şeritten geliyordum. Beyaz bir araba sürekli beni sıkıştırdı. İçindeki erkekti. Bir ara ondan kaçarken, ondan sonrasından hiçbir şey hatırlamıyorum” dedi.
Öte yandan, kazaya karışan araçlar için gelen çekici, 06 F 2286 plakalı otomobili yüklerken bozuldu. Çekicinin halatlarından kurtulan otomobil, ters dönerek düştü. Bu sırada olayı izleyen bir polis, düşen aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!