Kaymakamdan meslek lisesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Kaymakamdan meslek lisesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 13:48

Kaymakamdan meslek lisesine ziyaret

Haberin Devamı

Kemal ÇELEN/BEYPAZARI(Ankara), (DHA)- BEYPAZARI Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Ankara Kalkınma Ajansı'nın geçtiğimiz hafta Beypazarı Ticaret Odası'nda düzenlediği 'Ankara İnavasyonu Kırsala Taşıyoruz' projesi tanıtım toplantısının Catering hizmetini sunan Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni çok başarılı bulduğunu ifade eden Kaymakam Suat Seyitüoğlu, Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Ayşe Aldemir Kaplan'ı ödülendirdi. Kaymakam Seyitoğlu, okul müdür yardımcısı Atilla Sevimli'den yürütülen TÜBİTAK 4006, TÜBİTAK 4007, Kalkınma Ajansı Projeleri, Avrupa Birliği Projelerinden K1 ve K2 ile okulun kısa ve orta vadede planlanan çalışmalarının hangi aşamaya ulaştığı hakkında bilgi aldı.
Yürütülen projelerin ve yapılması planlanan çalışmaların Beypazarı'nın marka değerine ve turizmine katkıda bulunmasını takdir ettiğini belirten Kaymakam Seyitoğlu, yapılan ve yapılacak olan bu tarz projelere her türlü desteği vereceğini belirtti.
1 Nisan Cuma günü Yenimahalle ilçesi Ankara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenecek Liseler arası Geleneksel İç Anadolu Mutfağı yemek yarışmasına Beypazarı İlçesşnden Geleneksel ürünleri ile katılacak olan Beypazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne başarı dileyen Kaymakam Seyitoğlu, girdiği derslerde öğençlere öğütlerde bulundu.
FOTĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!