Kaybettiği kurbanlık parasına kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Kaybettiği kurbanlık parasına kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2012 00:00

Kurbanlık alabilmek için biriktirdiği 2 bin liranın üzerindeki parası, bir kadın tarafından bulunarak zabıta ekiplerine teslim edilen Fahrettin Kaplan, “İnsanlık daha ölmemiş” dedi.

Haberin Devamı

Kurbanlık almak üzere gittiği Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda parasını kaybeden Fahrettin Kaplan’a müjdeli haberi Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri verdi.
Parası, isminin açıklanmasını istemeyen bir kadın vatandaş tarafından bulunarak belediye görevlilerine teslim edilen Kaplan, “İnsanlık daha ölmemiş” dedi.

ASGARİ ÜCRETLE GEÇİNİYOR

Asgari ücret karşılığında bekçilik yapan 45 yaşındaki 3 çocuk babası Kaplan, bayram sabahı Yenimahalle Belediyesi Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı’na gitti. Burada ek gelir için Türk Hava Kurumu’na verilecek kurbanlık derilerini toplayan Kaplan, aynı zamanda da kestirmek istediği kurbanlık ile ilgili besicilere pazarlık yaptı.

ÇARESİZCE EVİNE DÖNDÜ

Kurban bayramı için bir yıldır biriktirdiği parasına uygun bir kurbanlık seçen Kaplan, elini çantasına attığında şoke oldu. Kaplan, 2 bin liranın üzerindeki parasını kaybettiğini fark etti. Tüm çabalarına rağmen kaybettiği parasını bulamayan Kaplan, son olarak Yenimahalle Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine kimlik ve irtibat bilgilerini bırakarak evine döndü.

Haberin Devamı

ZABITADAN MÜJDELİ HABER

Aynı gün kurban kesim alanında alışveriş yapan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir kadın, Kaplan’ın kaybettiği parasını buldu ve alanda görev yapan zabıta ekiplerine teslim etti. Zabıta Müdürlüğü de önceki gün ulaştığı Kaplan’a müjdeli haberi verdi. Kaplan, Yenimahalle Belediyesi’ne gelerek kaybettiği parayı yetkililerden teslim aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!