Kavşak gitti işler bitti

Güncelleme Tarihi:

Kavşak gitti işler bitti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2014 01:51

Yeni yapılan Batı Bulvarı, Yenimahalle Gersan Sanayi Sitesi esnafının tepkisini çekti. Batıkent’ten ulaşımın sağlandığı kavşağın bulvar nedeniyle kapatıldığını söyleyen esnaf, “İşlerimiz neredeyse sıfıra düştü” dedi.

Haberin Devamı

Yenimahalle’deki Gersan Sanayi Sitesi esnafı yeni yapılan Batı Bulvarı’ndan dert yandı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Batı Bulvarı nedeniyle Gersan Sanayi Sitesi’nin Batıkent ile olan bağlantısının kesildiğini dile getiren sanayi esnafı, “Sanayiye ulaşım için sadece İstanbul Yolu girişi kullanılabiliyor. Batıkent tarafından gelişlerin sağlandığı kavşağımız kapatıldı. İşlerimiz neredeyse sıfıra düştü. Esnaf sıkıntıya girdi” diye konuştu.

KAPATIP GİDECEĞİZ

2026. Cadde ile 1695. Cadde’nin kesiştiği yerde Batı Bulvarı yapılmadan önce kavşak olduğu ifade eden sanayi sitesi esnaflarından Murat Ulusoy, şöyle konuştu: “Kavşak kaldırıldığı için Batıkent ile olan direkt bağlantımız kesildi. Eskiden Batıkent’ten gelip yedek parça alan müşterilerim vardı, yol yapıldıktan sonra Batıkent’teki yerlere yöneldiler. Tek bağlantımız olarak İstanbul Yolu kaldı. İşler durma noktasına geldi. Bu gidişle ya buradan taşınacağız ya da dükkanı kapatıp gideceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!