Karaman’ın gözdesi Ganalı Obodai

Güncelleme Tarihi:

Karaman’ın gözdesi Ganalı Obodai
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2007 00:00

Hollanda Ligi’nde oynayan Afrikalı futbolcu, sarı-lacivertlilerin tecrübeli teknik adamının listesinde ilk sırada bulunuyor.

ANKARAGÜCÜ, ikinci devre hazırlıklarını sürdürürken, bir yandan teknik direktör Hikmet Karaman da takıma takviye yapılması konusunda yönetime yeni isimler sunuyor. Tecrübeli teknik adamın transfer listesindeki yabancı oyuncunun Hollanda Birinci Lig ekiplerinden Sparta Rotterdam’da forma giyen Ganalı Anthony Obodai olduğu öğrenildi.

Karaman, sezonun ilk yarısı kapandıktan sonra Hollanda’ya gitmiş ve Groningen-Rotterdam ve Rotterdam-Tvente takımları arasında oynanan lig maçlarında bu oyuncuyu bir kez daha izlemişti.

24 yaşında

Aynı zamanda Gana Milli Takımı’nın da orta sahasında oynayan Obodai, 24 yaşında. Hollanda’da daha önce 2005-2006 sezonunda Groningen forması altında 28 maça çıkan Obodai bu sezon Sparta Rotterdam takımında 18 maçta forma giydi.

Yönetim açıklamıştı

Ganalı oyuncu, orta alanda daha çok savunmaya dönük oynuyor. Karaman, bu futbolcu ile ilgili rapor sunarken, Ankaragücü yönetimi de bir süre önce, Hollanda Ligi’nde oynayan Afrika kökenli bir oyuncu ile anlaşıldığı yönünde bir açıklama yapmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!