Kar mesaisi

Güncelleme Tarihi:

Kar mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2023 14:04

Başkentte perşembe gecesi başlayan ve etkisini arttıran kar yağışı, cadde ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Kar yağışını fırsat bilen başkentliler sokaklara çıkarken, ABB ekipleri de yolların ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye başladı.

Haberin Devamı

Ankara’da perşembe gecesinde başlayan kar yağışı etkisini arttırdı. Cadde ve sokaklar beyaza büründü. Araçlar karla kaplanan yollarda zorlukla ilerledi. İl genelinde etkili olan kar ve tipiden dolayı ulaşımda aksamalar meydana geldi. Trafikle ilerlemekte güçlük çeker sürücüler, kar ve tipi ile birlikte buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ekipleri yolların ulaşıma kapanmaması için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye başladı. ABB Başkanı Mansur Yavaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kentimiz şu an çok yoğun bir kar yağışı altında. 920 araç ve 2 bin 242 mesai arkadaşımızla sahada, görevimizin başındayız. Tüm hemşehrilerimize dikkatli ve tedbirli olmalarını hatırlatırım. İhtiyaç halinde ‘Başkent 153 hattı’mızdan 7/24 bize ulaşabilirsiniz” dedi. 

Haberin Devamı

Kar mesaisi

Kar mesaisi

KAR YAĞIŞI BAŞKENTLİLERİ SOKAĞA DÖKTÜ

Kar yağışını fırsat bilen vatandaşlar ise soğuğa aldırmadan sokaklara çıktı. Karın keyfini çıkarmak isteyen başkentliler kar topu oynayarak eğlenirken, çocuklar da poşetlerle kar üzerinde kaydı.

BAKMADAN GEÇME!