Kaptandan büyük övgü

Güncelleme Tarihi:

Kaptandan büyük övgü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2019 15:02

Eda Erdem Dündar, Ankara seyircisinin müthiş bir enerjiye sahip olduğunu, onların desteği ile finale geldiklerini belirtti. Madalya töreninde salon, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” sesleri ile inledi.

Haberin Devamı

2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası tamamlanırken, organizasyonu gümüş madalya ile kapatan Filenin Sultanları, bir kez daha gönülleri fethetti. Grup maçlarında kaybettiği Sırbistan’a finalde de yenilen ay-yıldızlılar, 2003 yılında yine Ankara’da yapılan turnuvanın ardından, çok yaklaştığı altın madalyayı avucunun içinden kaçırdı. Genç takım, gelecek adına büyük umut verirken, milli takımın oynadığı her maçta salonu dolduran ve büyük destek veren Başkent seyircisi, taraflı tarafsız herkesin takdirini aldı. A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Başantrenörü Giovanni Guidetti, Ankara seyircisine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

YABANCI OYUNCULAR DA BEĞENDİ

Milli takımın kaptanı Eda Erdem Dündar, Ankara seyircisinin muhteşem enerjisi ve desteğiyle final oynamayı başardıklarını belirtip, şunları söyledi: “İnanılmaz bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Bunu yabancı takım arkadaşlarımdan da duyuyorum. Gerçekten her anlamda katıldıkları en iyi Avrupa Şampiyonası olduğunu söylüyorlar. Ben de o kadar turnuva oynadım, bizim yaptığımız gibi turnuva yaşamadım. Gönül isterdi ki altın madalya alalım ama 16 yıl sonra gümüş madalya da bence çok keyif verici. İnşallah bu takımın önü açık. Ankara seyircisi voleybolu çok iyi biliyor. Voleybolu, ‘Filenin Sultanları’nı çok seviyor. Rakibe inanılmaz baskı yapan bir seyircimiz var. Dolu tribünlere karşı oynamak çok keyifli. Salonlarda voleybol artık 12 bin seyirciden daha fazlasına hitap ediyor. Salonlarımızı daha fazla büyütmemiz lazım.”

Haberin Devamı

Kaptandan büyük övgü

SALONDA ATMOSFER HARİKAYDI

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da Ankara seyircisinin organizasyonun başından sonuna kadar milli takımın yanında olduğunu ifade etti. “Sultanlarla birlikte bir tebriğim de Ankara halkına” diyen Kasapoğlu, “Salon, müsabakaların başından itibaren harikaydı. Halkımızın heyecanı, son saniye kadar olan inançları gerçekten bizleri mutlu etti. İnşallah bu başarı, bundan sonraki başarıların bence müjdecisi ve habercisi” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!