Kaptana kapılar kapandı

Güncelleme Tarihi:

Kaptana kapılar kapandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2015 01:23

Ankaragücü, Levent Kale ile yolları ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Başkan Mehmet Yiğiner, tecrübeli oyuncunun ikinci yılındaki performansının düşük olduğunu söyledi. Gökhan Erdoğan’ı da takımda tutmayacaklarını açıkladı.

Ankaragücü’nde transfer yasağı devam ederken, Başkan Mehmet Yiğiner, iki oyuncu ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Yiğiner, takım kaptanı Levent Kale ve kanat oyuncularından Gökhan Erdoğan ile yolları ayıracaklarını söyledi.
Levent ile ilgili istatistik ve raporları değerlendirip karar verdiklerini belirten Yiğiner, şöyle konuştu:
“Levent ilk sezonunda elinden gelen katkıyı yaptı. Verimli oldu. 2. sezon, ciddi sakatlığından dolayı form tutmakta zorlandı. Yine de elinden geleni vermeye çalıştı. Gençlere abilik yaptı. Alttan gelen kardeşlerimizin önünü açmak için onunla yollarımızı ayırıyoruz. Gökhan Erdoğan içinde istatistiklere baktık. Performansından dolayı onun da takımda tutmayı düşünmüyoruz.”
Tüm şartları zorlayıp transfer yasağını açmaları gerektiğinin altını çizen Yiğiner, şunları söyledi:
“Bu saatten sonra geçmişe bakmadan yürümeliyiz. O bunu yaptı, bu bunu yaptı artık bitti. Melih Gökçek’in şehirle barışması için A.Ggücü’ne katkı vermesi lazım. Artık burada Cemal Aydın da yok. Destek vermemesi için bir engel yok. Ayağa kalkmamız için FIFA ve TFF’deki borçların kalkması lazım. Senecky ve Vassell bize engel. Yasağın açılması için de nakit girişi gerekiyor. Yasağın açılması için 2 önemli şart var. Birincisi maddi destek. Burada Melih Gökçek ve iş adamları anahtar. İkincisi ise alacaklıların fedakarlıkta bulunması.”

Haberin Devamı

GÖVDEMİ TAŞIN ALTINA SOKTUM

Transfer yasağının kalkması için gerekli olan rakam konusunda farklı miktarların yazılma nedenini, faize bağlayan Yiğiner, şöyle konuştu:
”Faiz ile birlikte 15 milyon TL gerekiyor. Anlaşma yapılırsa, faiz almazlarsa rakam düşer. MKE’den bizi rahatlatacak ekonomik desteği tam anlamıyla bulamıyoruz. K. Karabükspor’da deli para var. Ancak takımı düşürdüler. Biz yeter ki katkıyı alalım. Takımı uçururuz. MKE’nin marka değeri de artar. Sabit aylık 700 bin TL giderimiz var. Bize sadece Melih bey katkı veriyor. Bir de kendi imkanlarımızla para buluyoruz. Seçim bitti milletvekileri gerekli desteği vereceklerini söylüyor. Koalisyon oluşsun, yerleşsinler, gidip ziyaret edeceğiz. Bizden başka bu işi yapacak kimse varsa gelsin, biz de maddi ve manevi onları destekleyelim. Elimden geldiğince şehrimize olan sorumluluğumu yerine getiriyorum. Mehmet Yiğiner olarak bu şehir için gövdemi taşın altına sokmuşum. Ama diğerleri parmaklarının ucunu bile taşın altına sokmuyor. Bizim gibi diğerleri de katkı verse, bu şehir, bu takım uçar. Ankara’da adres Ankaragücü’dür. Bunu insanlara anlatamıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!