Kaptan ekibine güveniyor

Güncelleme Tarihi:

Kaptan ekibine güveniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2012 02:48

Damla Çakıroğlu, uğurlu olarak nitelediği salonda, arkadaşlarıyla bir kez daha şampiyonluk yaşamak için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

YILDIZ Kız Voleybol Milli Takımı kaptanı olarak, 2011’de hem Dünya hem Avrupa şampiyonlu kupasını kaldıran Damla Çakıroğlu, gençler kategorisinde de iddialı olduklarını söyledi. Takım arkadaşlarına güvendiğini ve inandığını belirten Damla, “Başkent, bize uğurlu geliyor. Yeni bir zafer için elimizden geleni yapacağız. Ankara seyircisine bir şampiyonluk coşkusu daha yaşatmak istiyoruz” dedi.
Minik, küçük, yıldız ve genç kategorilerinde çok sayıda Ankara ve Türkiye birinciliği yaşadığını ifade eden Damla, şunları söyledi:
“2009’da Genç Milli takımla Balkan 2.’liği, 2 Avrupa 5.’liği, Dünya 4.’lüğü, 2011’de de Gençlik Oyunları 3.’lüğü gördüm. Yıldız Milli Takım ile Avrupa ve Dünya’nın zirvesine çıktım. Yurt dışında oynamayı çok istiyorum. Şampiyon kadronun üyesi olarak teklif gelmesi normal. Özellikle istediğim ve konuştuğum kulüpler var. Şu an önceliğim Türkiye Liginde başarılı olmak ve uzun yıllar A Milli takımda forma giymek. Gençler Avrupa şampiyonası, diğer turnuvalara göre daha sert geçecek. Sorumluluğumuz geçen yılki şampiyonluklardan sonra daha da arttı. Ciddi bir sakatlıktan çıktım. Fakat takıma adapte olmam çok zamanımı almadı. Çünkü ameliyattan sonra kendimi hep arkadaşlarımın yanında hayal edip bu şampiyona için çalıştım.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!