Kanada’nın ünlü okulları geliyor

Güncelleme Tarihi:

Kanada’nın ünlü okulları geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 05, 2010 00:00

10 Mart tarihinde Ankara HiltonSa Hotel’de gerçekleştirilecek Eğitim Günleri’nde öğrenciler ve veliler Kanada okullarını tanıyacak.

KANADA başbakanının mezun olduğu, Bill Gates’in mezunlarını Microsoft’a almak için yarıştığı üniversiteler, “Kanada Eğitim Günleri” etkinliği ile Türkiye’ye geliyor. Kanada Büyükelçiliği’nin düzenlediği, gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı amaçlayan “Kanada Eğitim Günleri”, 10 Mart tarihinde 13.00-18.00 saatleri arasında Ankara HiltonSa Hotel’in yapılacak..

Doğrudan bilgiye ulaşma

Kanada’nın önde gelen üniversite, kolej, dil okulu, yaz okulu ve liselerinin katıldığı “Kanada Eğitim Günleri” öğrenciler ve velilerin gerek Kanada’nın eğitim sistemi gerekse okulları yakından tanıma olanağı sunuyor. Etkinliklerde; okulların yetkililerinden doğrudan bilgiye ulaşılacak.

Katılımcılar kimler

Katılan okullar arasında Kanada Başbakanı Stephen Harper’ın mezunları arasında olduğu Calgary Üniversitesi de yer alıyor.Etkinliğin bir diğer ünlü üniversitesi ise Waterloo Üniversitesi. Diğerleri ise Huron Üniversitesi, Sherida, Humber ve Seneca Kolejleride katılımcılar arasında Okulların ortak özelliğini; eğitim kalitesi, okurken veya mezuniyet sonrası iş olanakları sunması, diplomaların uluslararası yeterlilik taşıması oluşturuyor.

Tek resmi platform

KANADA Eğitim Günleri, Ankara etkinliğinin ardından, 12 Mart’ta İzmir Hilton Hotel’de, 13-14 Mart’ta ise İstanbul Hilton Hotel’de son bulacak. Kanadalı okul yetkilileri ile Kanada’da eğitim hakkında bilgi almak isteyen öğrenciler, aileleri ve iş dünyası profesyonellerini biraraya getiren en geniş kapsamlı ve tek resmi platform olma özelliğini taşıyor.

Tek ülke

Bilindiği gibi son yıllarda çok sayıda Türk öğrenci Kanada okullarını tercih ediyor. Kanada, hem İngilizce hem de Fransızca eğitim alma fırsatı sağlayan tek ülke özelliğinin yanında öğrencilere, okulların zengin ve güncel program içerikleri sayesinde, öğrenciler dünya sıralamasında en önlerde yer alan ve tüm dünyada tanınan diploma sahibi oluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!