Kale Mahallesi’nde yardım seferberliği

Güncelleme Tarihi:

Kale Mahallesi’nde yardım seferberliği
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2021 17:18

Ankara Kulübü Derneği üyesi Seymenler ile Bacıerenler, Kale Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ve çocuklarına gıda, giyecek yardımında bulundu.

Haberin Devamı

Ankara Kulübü Derneği Çankaya Şube Başkanı Halil Bahadır Saka, imkânları doğrultusunda ihtiyaç sahibi ailelerin, çocukların yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, “İhtiyaç sahibi, özellikle çocuklar mutlu oldukça biz de çok mutlu oluyoruz. Kendi bünyemizde Seymen ve Bacıeren arkadaşlarımız ile birlikte çevremizden hayırseverleri de katarak karınca kararınca yardımlarda bulunuyoruz. Yaklaşan ramazan vesilesiyle yardımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Kale Mahallesi’nde yardım seferberliği


AMAÇ ÇOCUKLARI TOPLUMA KAZANDIRMAK

Kale Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverler aracılığı ile destek olmayı sürdürdüklerini belirten Kale Gençlik Platformu Başkanı Erkan Kaptan, “Amacımız, Kale Mahallesi’nde yaşayan dezavantajlı aileleri, çocukları topluma kazandırmak. Kale bölgesinde 4 bin aile yaşıyor. Hepsi mağdur ama bunların içinde 300-400 aile gerçekten çok mağdur. Yardımlar arttıkça insanlar çocuklarını daha fazla okula gönderme gayreti içerisinde oluyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!