Kahramanlar yeniden meydanda

Güncelleme Tarihi:

Kahramanlar yeniden meydanda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2017 15:50

Kahramankazan Belediyesi’nce düzenlenen ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında binlerce vatandaş, Demokrasi Nöbeti’nde buluştu.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan’ın da katıldığı demokrasi nöbetinde buluşan vatandaşlar, Milli Egemenlik Parkı’ndan Kahramankazan Kent Meydanı’na kadar yürüdü. Törendeki konuşmasında Kahramankazanlıların 15 Temmuz gecesi gerçekleştirdiği mücadeleyi hatırlatan Bakan Işık, “Sokağa çıkan, o gün ‘Ben de vatanım, istiklalim, istikbalim, ezanım, bayrağım, ülkem, milletim, milletimin geleceği, devletim için ben de buradayım, ben de varım’ diyen her birinize şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 
Başkan Lokman Ertürk ise, “102 yıl önce Çanakkale’de iman ve canla verilen destansı mücadele ruhunun, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü önünde yeniden ortaya çıktı. Kahramankazanlılar o gece traktör lastiğinden tutun da tarladaki ürününü yakarak uçakların kalkışına engel olmak için olağanüstü bir direniş gösterdi” ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!