Kahramankazan'da kar yağışına karşı önlemler alındı

Güncelleme Tarihi:

Kahramankazanda kar yağışına karşı önlemler alındı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 15:14

Kahramankazan'da kar yağışına karşı önlemler alındı

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA) - KAHRAMANKAZAN Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.
Ekipler, kepçe, greyder, kar küreme araçları, tuzlama ekipmanları ile ilçe genelinde karla mücadele edecek. Ana ve ara yollar ile sokakların yanı sıra kaldırımları ve merdivenleri sürekli olarak temizlenecek. Ekipler ayrıca, vatandaşlardan gelen talepleri anında karşılamaya çalışacak. Yaşlı, hasta, engelli hamile ve karlı alanlarda yürümekte zorlanan vatandaşların ulaşımını sağlamak için yoğun çaba sarf edecek. Yollarda kalan araçların kurtarılmasına da destek verecek olan ekipler, yolları buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştirecek.
Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ekiplerin kış mevsiminde yaşanabilecek olumsuzluklarla mücadele için alarma geçtiğini söyledi. Başkan Ertürk, “Ekiplerimiz bu doğrultuda aralıksız olarak çalışmalarını sürdürecek. Kar yağışı başlaması durumunda ara sokaklar da dâhil olmak üzere tüm yollarımız ve kaldırımlarımız temizlenecek ve açık hale gelecek. Vatandaşımızın kar ve soğuklar nedeniyle oluşan olumsuzluklardan en az şekilde etkilenmesi için yoğun çaba sarf edeceğiz” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!