Kaçkarlar’dan Ankara’ya bakış

Güncelleme Tarihi:

Kaçkarlar’dan Ankara’ya bakış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2009 00:00

Çamlıhemşİn Hemşin Vakfı (ÇAHEV) tarafından geleneksel hale gelen “Sizin Objektifinizden Kaçkarlar” fotoğraf sergisinin üçüncüsü 6 Aralık 2009 Pazar günü saat 16.00’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezinde sanatseverlerle buluşacak.

Yöresinin kültürünü tanıtan, çevre bilincini geliştiren, doğal varlıkların korunmasına ve turizmin gelişmesine katkıda bulunan organizasyon, takvimden elde ettiği bağışlarla da yöre öğrencilerinin eğitim burslarına destek oluyor.
Ziyaretçilerin ilgisinin her geçen yıl artığı sergide, bu yıl 90 fotoğrafçının 160 fotoğrafı sergileniyor. Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların objektifinden; Kaçkarların sisli yüksek dağlarına ve yaylalarına, geleneksel mimarisiyle özgün ahşap evlerine, zorlu doğa koşullarının tutkulu ve mücadeleci güzel insanlarının renkli dünyasına doğru keyifli bir yolculuğa çıkılıyor.
Açılışa gelen misafirleri tulum dinletisi, horon ekibi ve yöresel tatlar gibi sürprizler bekliyor. Binlerce fotoğraf arasından seçilerek oluşturulan ÇAHEV 2010 takvimleri de ziyaretçiler alabilecek. Sergi 13 Aralık 2009 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!