Kaba şoför eğitilecek

Güncelleme Tarihi:

Kaba şoför eğitilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2009 00:00

Ego Genel Müdürü Ömer Ulu bir yıl sürecek olan eğitimde şoförlere Halkla İlişkiler, kişisel bakım, hijyen ve sürüş teknikleri konusunda eğitim verileceğini söyledi.

ANKARA Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, vatandaşlardan, otobüs şoförlerinin “kaba davranışlarda bulundukları” yönünde şikayetler gelmesi üzerine harekete geçti. Şoförlere, “halkla ilişkiler, kişisel bakım, hijyen ve sürüş teknikleri” konusunda eğitim verilecek.

Yoğun ve stresli bir iş

EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, yaptığı açıklamada, 1 yıl sürecek eğitim sayesinde, vatandaşların EGO’ya yönelik sıkıntılarının giderileceğini söyledi. Şoförlerin işlerinin yoğun ve stresli olduğunu dile getiren Ulu, alınacak eğitim sayesinde şoförlerin işlerini daha rahat bir psikolojiyle yapacaklarını kaydetti. Toplu taşıma araçlarını kullananların sıkıntıyla karşılaştıklarında, kurumlarını arayarak ya da internet siteleri aracılığıyla kendilerine ulaştıklarını bildiren Ulu, vatandaştan gelen şikayetlerin başında şoför yolcu arasındaki tartışmaların geldiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!