JW Marriott iş dünyasının merkezinde kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

JW Marriott iş dünyasının merkezinde kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2011 00:00

JW Marriott’un Avrupa’daki dördüncü, Türkiye’deki ilk oteli JW Marriott Ankara, iş ve siyaset dünyasının yeni merkezi Söğütözü’nde kapılarını açtı.

Haberin Devamı

ABD ve dünyanın 70 ülkesinde 3 bin 500’ün üzerinde turizm yatırımına sahip olan dünyanın önde gelen konaklama zinciri Marriott International’ın lüks otel markası JW Marriott’un, Avrupa’daki dördüncü, Türkiye’deki ilk oteli JW Marriott Ankara’nın kapılarını açtı.
Tüm Başkentliler’in merak ve heyecanla beklediği JW Marriott Ankara, geçtiğimiz haftalarda Başkentlilerle buluştu. JW Marriott Ankara, iş ve siyaset dünyasının yeni merkezi Söğütözü’nde, bürokrasi ve iş dünyasının da aralarında bulunduğu ziyaretçilerinin yeni adresi olmayı hedefliyor.

Uluslararası kapasite

Diğer otellerle bir araya gelerek Ankara’nın toplam potansiyelini ortaya çıkarmayı ve kente uluslararası işler kazandırmayı amaçladıklarını belirten JW Marriott Ankara’nın Genel Müdürü Khaled Al Jamal, “Otelimiz Ankara ve Türkiye için kendi başına bir destinasyon olma yolunda. Odalarımızın ve toplantı salonlarımızın metrekaresiyle şehrin en büyük otelleri arasında yer alacağız. Marriott markasıyla Ankara’ya çok büyük uluslararası işler getireceğimize inanıyoruz” dedi.

Stratejik lokasyon

Haberin Devamı

Ankara’nın, uluslararası devlet büyüklerinin ağırlandığı bir başkent olduğunu ifade eden Jamal, şunları söyledi:”Otelimiz, süit odalarının çeşitliliği ve üst düzey güvenlik tedbirleriyle, uluslararası misafirleri ağırlayabilecek potansiyelde. Bu konuda da şehre büyük bir enerji getireceğimize inanıyoruz.
Bulunduğumuz lokasyon, bakanlıkların, büyük şirketlerin bulunduğu, politik trafiğin çok yoğun olduğu, stratejik ve hızlı gelişen bir bölge. Otelimizin tam karşısında yer alan ATO Konferans Merkezi’ne de yakınlığımız itibariyle, Ankara için stratejik bir lokasyondayız.”

JW Marriott’un uluslararası deneyimini Türk misafirperverliği ile buluşturacak JW Marriott Ankara, odaların ve toplantı salonlarının metrekaresiyle şehrin en büyük oteli olmaya aday. 30’u süit olmak üzere toplam 413 oda kapasitesine sahip olan JW Marriott Ankara, bin 381 metrekare büyüklüğünde balo salonu, bin 500 kişiye kadar davetlerin düzenlenebileceği açık hava terası ve toplam 18 farklı kullanım alanı ile Başkent kongre turizmine de yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Çevreye katkı için yeşil toplantılar

m Bütün  katlarda ve odalarda led ampuller kullandıklarını belirten Jamal, şunları söyledi: “Böylelikle normal ampullerin harcayacağı enerjinin sadece yüzde 12’sini harcamış oluyoruz. Özellikle genel kullanım alanlarımız gün ışığı alıyor. Işık kullanımımızı, aldığımız gün ışığına göre ayarlayan bir sisteme sahibiz.
m Marriott Otellerinin sağladığı, tüm dünyada bilinen yeşil toplantılarımız var. Bu toplantılarda kullandığımız kırtasiye malzemeleri çevreye katkı sağlıyor. Toplantı salonlarında kullandığımız masalar özel dizayn edilmiş ve masa örtüsü gerektirmiyor. Böylelikle su tüketimi azalıyor. Yeşil toplantılarımız bizim için çok önemli. Bu uygulamamızı, Ankara’da toplantı yapan kurumlarımıza da önereceğiz.”

Haberin Devamı

Ankara’nın ortasında serin bir kaçamak

JW Marriot Ankara’nın Spa Wellness ve Fitness Merkezi KARMA, yoğun şehir hayatından ve yaz sıcaklarından bunalan Başkentliler’e açık ve kapalı havuzlarıyla şehrin ortasında serin bir kaçamak imkanı sunuyor.
m Karma Spa Wellness & Fitness Merkezi’nin açık havuzunda misafirler, yeşil çimlerin üzerinde, mavi suların dinlendirici etkisiyle şehirden uzaklaşmanın keyfini yaşıyor. Havuz kenarından misafirlere hizmet vermek için kurulan “Cool Bar“ da kendine özgü egzotik tadlarıyla, bu keyfi tamamlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!