İzmir Caddesi’ne bereket gelecek

Güncelleme Tarihi:

İzmir Caddesi’ne bereket gelecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2022 15:59

İzmir Caddesi esnafıyla buluşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, bölgenin yeniden canlanacağını söyledi. Yavaş, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle yeniden ayağa kaldırmak” dedi.

Haberin Devamı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılay esnafını ziyaret etti. İzmir Caddesi’ndeki dükkânları gezen Yavaş, esnafın sorunlarını, talep ve çözüm önerilerini onlardan dinledi. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kızılay İzmir Caddesi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yavuz ile birlikte İzmir Caddesi esnafıyla görüşen Yavaş, bölgenin yeniden canlandırılması için iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

İzmir Caddesi’ne bereket gelecek

‘BÖLGE AYAĞA KALKACAK’

ABB Başkanı Mansur Yavaş, hayata geçirilecek projeleri anlatırken, “Amacımız Kızılay’ı tümüyle ayağa kaldırmak” dedi. Yavaş, Ankara’nın merkezi konumundaki Kızılay ve İzmir Caddesi çevresinde yapımı devam eden projeler hakkında da bilgi verdi. Toplantıda, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri de hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında bir sunum yaptı. Toplantının ardından pasaj ve dükkânları gezen Yavaş, vatandaşlarla da sohbet etti.

Haberin Devamı

İzmir Caddesi’ne bereket gelecek

BAKMADAN GEÇME!