İyilik hasadı

Güncelleme Tarihi:

İyilik hasadı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2020 23:48

Etimesgut Balıkuyumcu Mahallesi’nde 10 dönümlük arazide elma, armut, ayva ve erik gibi çeşitli meyve ağaçları bulunan Güniz Açıkalın adlı bir hayırsever, meyvelerini Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne(ABB) bağışladı.

Haberin Devamı

ABB ekipleri ile ATA Tohum Derneği üyesi üniversiteli gençlerin birlikte topladığı meyveler, sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak. Arazi sahibi Güniz Açıkalın, “Burası bizim aile bahçemiz. Bu sene Mansur Başkan’ın Gölbaşı’nda Büyükşehir’in kendi arazisinde sebze üretip ihtiyaç sahiplerine dağıtması projesi bizi çok etkiledi. Biz de aile olarak çorbada tuzumuz olsun ve Mansur Başkan’ın sosyal sorumluluk projesine katkı sağlamak istedik” dedi.

İyilik hasadı


İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SIFIR EV EŞYASI

Öte yandan ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, evi yanan, sel mağduru ya da ABB’den sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere 3 bine yakın beyaz eşya, mobilya ve ev eşyasını kapsayan alım ihalesi gerçekleştirdi. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 424 bin 859 TL olan ve 9 firmanın teklif sunduğu alım ihalesi sosyal medyadan da canlı yayınlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!