İYİ Parti’li Köylüoğlu: ‘Başkent boş kent gibi oluyor’

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti’li Köylüoğlu: ‘Başkent boş kent gibi oluyor’
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2023 15:54

Ankara’da 1992’den beri resmi milli maç oynanmadığını, Esenboğa Havalimanı’nda hâlen bir metronun bulunmadığını, Akyurt Fuar Alanı’nın tamamlanamadığını, adliyelerin tek bir çatı altında birleştirilmediğine dikkat çeken İYİ Parti Ankara İl Başkanı Faruk Köylüoğlu, “Başkent boş kent gibi oluyor” eleştirisinde bulundu.

Haberin Devamı

Dün Çukurambar Liva’da kahvaltılı bir basın toplantısı düzenleyen ve gündemi değerlendiren Köylüoğlu özetle şunları söyledi: “Başkentin tek bir yerde olan adliyesi yok. Başkent boş kent gibi oluyor. Avrupa’da havalimanına metro gitmeyen hiçbir başkent yoktur. Havalimanına metro Mansur Başkan ile bizim seçim zamanında da vaatlerimiz arasındaydı. Merkezi hükümetin finansman olarak çok ciddi engellemeleri var bu konuda. Metro olsun, fuar alanı olsun, stat olsun birçok şeyi Ankara’da eksik olarak görüyoruz. Ankara üniversite kenti, çok ciddi teknokentlerimiz var. Çok başarılı savunma sanayi kuruluşlarımız var, altyapımız buna müsaitti bilişim vadisini alıp Kocaeli ile İstanbul arasına götürdüler. Bilişim Vadisi gittiği gibi finans merkezini, Merkez Bankası’nı da alıp götürüyorlar. Burası Türkiye’nin merkezi. Finans merkezi, bilişim vadisi, teknokentler, savunma sanayii yatırımları bunların Ankara’da bulunması çok önemli ve çok değerli. Bunlarla ilgili sesimiz çıktığı kadar sürekli söyleyeceğiz, mücadelemizi vereceğiz. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra da çok daha etkili olacağız. Ankara’yı inşallah hep beraber başkent olmaya yakışır hale getiririz.”

Haberin Devamı

İYİ Parti’li Köylüoğlu: ‘Başkent boş kent gibi oluyor’

KÖYLÜOĞLU: “MANSUR YAVAŞ ‘İYİ PARTİ ANKARA’DA BİRİNCİ PARTİ OLUR’ DEDİ”

Seçim çalışmalarında Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte çalışacaklarını ifade eden Köylüoğlu, “Mansur Yavaş’ı her yere layık görüyoruz. Tabii birlikte çalışacağız, Ankara’da özellikle çalışacağız. Kendisi bize hayırlı olsun ziyaretine geldi. Orada da kendi ifadeleri var. ‘Ankara’da İYİ Parti çok iyi gidiyor. Birinci parti olur’ dedi. Bizim hedefimiz belli. Birinci parti olmak, Ankara’da çok iyi gidiyoruz. Çok da iyi olacağız. Temayül yoklamamızla da üyelerin, halkın istediği liyakatli şaibesiz donanımlı adayları belirleyeceğiz ciddi bir ivme yakalayacağız. Hem Ankara’da hem Türkiye’de birinci parti olacağız hedefimiz bu” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!