‘İyi misin can dostum’ ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

‘İyi misin can dostum’ ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2021 02:30

Ankara’da birçok okul, ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde düzenledikleri etkinliklerle öğrencileri, ilçe belediyelerine ait barınaklardaki haylanlarla buluşturdu.

Haberin Devamı

YENİMAHALLE

Yenimahalle’de eğitim gören 200’ün üzerinde ana sınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencisi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte Macunköy’deki Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi’ni ziyaret etti. Yanlarında getirdikleri köpek mamalarını can dostlara yediren ve vakit geçiren öğrenciler, hayvanlarla fotoğraf da çektirdi. Öğrencilere hayvan bakımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgi verildi. Başkan Fethi Yaşar, “Para vererek satın almak yerine evsiz kalan bu sadık dostları bakımevlerimiz gibi merkezlerden sahiplenmeliyiz” çağrısı yaptı.

‘İyi misin can dostum’ ziyaretleri


SİNCAN

Sincan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki etkinlikte de öğrenciler can dostlarla keyifli bir gün geçirdi. Etkinlikte, “Bizim için bir dostumuzu besler misiniz” yazılı kedi ve köpek maması dağıtılarak sokaktaki canlar da unutulmadı. Belediye Başkanı Murat Ercan, Can dostlarımızın koruyucusu ve kollayıcısı olmaya devam edeceğiz” dedi.

‘İyi misin can dostum’ ziyaretleri


PURSAKLAR

Haberin Devamı

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe katılan öğrenciler, sokak hayvanları besleme noktalarını ziyaret ederek, can dostları elleriyle besledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Hayvan sevgisini aşılamayı istiyoruz ama ailelere de burada çok iş düşüyor. Çocuklarla hayvanları bizler buluşturacağız ama ailelerin de çocuklarını alıp gelmeleri lazım” diye konuştu.

‘İyi misin can dostum’ ziyaretleri


KAHRAMANKAZAN

Kahramankazan’daki özel bir anaokulu ve kreşteki öğrenciler, Kahramankazan Belediyesi Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek patili dostları elleriyle besledi, oyunlar oynadı. Minikler burada öğretmenlerinin öncülüğünde hep bir ağızdan, ‘Hayvanları sevmeyen insanları sevemez’ diye seslendi. Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Dostlarımıza yeni bir yuva sunmak isteyen herkesi merkezimize bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!