İyi ki doğdun İyi ki varsın

Güncelleme Tarihi:

İyi ki doğdun İyi ki varsın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2022 00:48

Şehit Eren Bülbül’ün fotoğrafı ve hayatını anlatan filmin fragmanı, doğum gününde ‘İyi ki Doğdun Eren’, ‘İyi ki Varsın Eren’ yazılı görsellerle Ankara Kalesi’ne yansıtıldı.

Haberin Devamı

Trabzon'un Maçka ilçesinde, 2017 yılında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül'ün doğum günü dolayısıyla Ankara Kalesi'ne ‘İyi ki Doğdun Eren’, ‘İyi ki Varsın Eren’ yazılı görseller ile özel video gösterisi yansıtıldı. 1 Ocak 2002 tarihinde dünyaya gelen Bülbül’ün doğum gününde vizyona giren TRT ortak yapımı ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filminin afiş ve fragmanı da simge yapının duvarında yer aldı. Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan filmin fragmanı ve yansıtılan görseller bölgede bulunan vatandaşlar ve turistler tarafından ilgiyle izlendi. Görseller, Ankara Kalesi ile birlikte İstanbul’daki tarihi Galata Kulesi ile Trabzon Kalesi’ne de yansıtıldı. 

İyi ki doğdun İyi ki varsın


FİLM GÖSTERİMİNDE DUYGU DOLU ANLAR

Haberin Devamı

Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki öğrencilere yönelik ‘Kesişme; İyi ki Varsın Eren’ filmini izleme etkinliği düzenledi. Öğrenciler belediyeye ait otobüslerle Ankara’daki bir alışveriş merkezinin sinema salonuna götürüldü.Belediye Başkanı Serhat Oğuz da, filmi öğrencilerle birlikte izledi. Film sırasında salonda duygu dolu anlar yaşandı. Başkan Oğuz, “200’ün üzerinde evladımızı Eren Bülbül’ün doğum gününde ‘İyi ki varsın Eren’ demek için bu filme getirdik. Ben de gözyaşları içinde izledim. Gerçekten yüreğime dokundu” dedi. İHA

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!