İyi başladı iyi bitsin

Güncelleme Tarihi:

İyi başladı iyi bitsin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2008 00:00

Başkent ekibi, bu akşam Atatürk Spor Sarayı’nda saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı kazanmayı hedeflerken, Litvanya’ daki Siaulai-Joventut maçının sonucunu bekleyecek.

BEKO Basketbol Ligi’nde zirveyi kovalayan Türk Telekomspor, ULEB Kupası’nda gözünü grup liderliğine dikti. Kupaya Siaulai’yi deplasmanda yenerek başlayan Başkent ekibi, bu akşam İngiliz takımı Guildford Heat’i Ankara’da ağırlarken Litvanya’daki Siaulai-Joventut maçının sonucunu bekleyecek. Litvanya’daki maçı evsahibi kazanır, Başkent ekibi de Heat’i yenerse Türk Telekomspor, bir üst tura grup lideri olarak çıkacak.

Yücesoy: Birinci olacağız

Evinde DKV Joventut Badalona’yı ardından da Almanya’da Alba Berlin’i yenerek ULEB Kupası’nda zirveye ortak olan Türk Telekom, öncelikle bu akşam Atatürk Spor Sarayı’nda taraftarının desteğiyle Guildford Heat engelini de aşmayı planlıyor.

Başkent ekibinin Basketbol Şube Genel Menajeri İrfan Yücesoy, "Grubu birinci bitirmek istiyoruz" dedi. Yücesoy, Siauliai’den İspanyolların yenilgiyle ayrılmaları halinde, grupta zirveye oturacaklarını söyledi.

Genel menajer Yücesoy, "Kupada grup birincisi olmamız durumunda, sonraki turlarda fikstürde daha avantajlı bir konum elde edeceğiz. Rakibimiz Guilford Heat, grubumuzun galibiyet alamayan tek takımı ama gene de her maçta mücadeleyi sonuna kadar bırakmıyor, savaşıyor. Bize de kolay teslim olmayacaklardır. Daha önce olduğu gibi, bu maçta da seyirci desteğine ihtiyacımız olacak. ULEB’in son maçları aynı saatte oynatması nedeni ile Atatürk Spor Sarayı’ndaki karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak" şeklinde konuştu.

Bu arada Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi maçında takım arkadaşı Christopher Williams ile çarpışıp sakatlanan Erwin Dudley’in Guildford Heat maçında forma giyebileceği açıklandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!