İvana Sert’ten moda tüyoları

Güncelleme Tarihi:

İvana Sert’ten moda tüyoları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2015 01:17

Stil danışmanı Kemal Doğulu ile ikoncan Ivana Sert, Kentpark AVM’de düzenlenen söyleşide Ankaralılarla buluştu.

Haberin Devamı

Moda üzerine tüyolar veren ikili, küçük bütçelerle de şık olunabileceğini ifade ederek, “Kadınlar mantıklı alışveriş yapmalı. Alışverişe giderken öncelikle ne alacağınızı bilin” dedi.
10 yıldır Türkiye’de olduğunu ifade eden Sert, “Damarımda Türk kanı var diyebilirim. Türkçem artık çok iyi seviyelere ulaştı. Burada çok güzel vakit geçiriyorum ve kendimi borçlu hissediyorum. 3 beyazdan un, şeker ve tuzdan uzak duruyorum. Bol et ve balık yiyorum. Çok su içiyorum ve bol bol spor yaparak vücudumu fit tutuyorum” dedi. Eşinden sevgilisinden ayrılarak kendisine yeni bir tarz oluşturmak isteyen müşterilerine, “Bugün git yarın gel” dediğini belirten Kemal Doğulu ise, “2 gün sonra yeni tarzından pişmanlık duyuyorlar. Sıkılabiliyor veya tepkileri kaldıramıyor. O yüzden düşünüp taşınıp hareket etmeli” dedi.

Haberin Devamı

İLK ÜÇÜ SEÇTİLER

Sosyal medya üzerinden gönderilen fotoğrafları değerlendiren ünlü isimler Ankara’nın en şıkını seçti. Etkinlikte birinci Esra Kılıç, ikinci Melody Safarkhani ve üçüncü de Büşra Durmuş oldu. Dereceye girenlere alışverişte kullanılmak üzere hediye çekleri verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!