İtalyan işi kutlama

Güncelleme Tarihi:

İtalyan işi kutlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2022 09:57

İtalya Büyükelçiliği’ndeki ‘Milli Gün’ kutlamalarına katılan davetliler, canlı müzik ve DJ performansıyla eğlenirken, lazanya, risotto, ricotta gibi lezzetleri de tadımlama fırsatı yakaladı.

Haberin Devamı

İtalya Milli Günü, İtalya Büyükelçiliği’nde düzenlenen resepsiyonla kutlandı. Resepsiyona İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Giorgio Marrapodi ve eşi Loriana Marrapodi ile elçilik personeli ev sahipliği yaptı. Kutlamalara Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın yanı sıra çok sayıda büyükelçi ile askeri yetkililer de katıldı. Program Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Korosu’nun Ayşe Dağıstanlı şefliğinde, piyanoda Ayça Yılmaz’la iki ülkenin milli marşlarını okumasıyla başladı. Ardından konuşan Bakan Kasapoğlu ve Büyükelçi Marrapodi, iki ülke arasında gelişen ilişkilerden bahsetti.

İtalyan işi kutlama


İTALYAN LEZZETLERİ İKRAM EDİLDİ

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise canlı müzikte Meriç Çalışan ve Sinem İslamoğlu, katılımcılara müzik dolu saatler yaşattı. Finalde sahne alan DJ Tuba Lüleci Alaçam ise çaldığı şarkılarla davetlileri coşturdu. Elçilik bahçesine kurulan stantlarda İtalyan mutfağının özel yemekleri sunuldu. Makarna, lazanya, risotto gibi lezzetlerin yanı sıra ricotta, mozarella peynirleri de katılımcıların beğenisine sunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!