İtalya’ya ayakkabı çıkarması yapıldı

Güncelleme Tarihi:

İtalya’ya ayakkabı çıkarması yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2012 00:00

ANKARA Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası üyesi bir grup esnaf İtalya’nın Bologna şehrinde düzenlenen Uluslararası Deri-Hammadde ve Moda Fuarı’na gitti.

Haberin Devamı

Oda Başkanı Hüseyin Uzun’un başkanlığındaki esnaf, 7 Nisan’a kadar sürecek olan fuarda incelemelerde bulunacak. Mart ayında Milano’da yapılan Uluslararası Ayakkabı Fuarı’na katıldıklarını ifade eden Uzun, 60 yıllık tarihlerinde ilk kez yurtdışı fuarlarına gitmenin gururunu yaşadıklarını belirterek şöyle konuştu:

Gelişmeleri takip ettik

“Sektörümüzün gelişimi için yurt dışı fuarlar çok önemli. Bundan sonraki süreçte elimizden geldiğince fuarlara katılmak istiyoruz. Bu fuarlarda çeşitli iş bağlantıları sağlayan Başkentli ayakkabıcılar, sektördeki yeni gelişmeleri de takip etme fırsatı bulacak.

Çin’e de gideceğiz

Çin ayakkabı ve çanta sektörü açısından önemli bir ülke. 2012 yılı içerisinde bu ülkeyi de ziyaret etmek istiyoruz. Çin’de sektörle ilgili çok sayıda fuar düzenleniyor. Üyelerimiz için bu fuarlardan en uygun olanına katılmak istiyoruz. Ayakkabı ve çanta sektörü her geçen gün gelişiyor. Bu fuarlarla hem yeni teknolojileri hem de yeni modelleri takip etmiş olacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!