İstanbul’da 6 bin KVA gücünde santral kuruldu

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’da 6 bin KVA gücünde santral kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2012 00:00

Başkentli firma Genpower, dünyaca ünlü raketlerin turnuvasını aydınlattı.

Haberin Devamı

Başkentli firma Genpower, Formula 1’in tek gece yarışı olan Singapur Grand Prix’sinden sonra bu kez de dünyaca ünlü raketlerin nefes kesen mücadelelerine sahne olan İstanbul 2012 Tenis Turnuvası’nın aydınlatmasını yaptı. Türkiye’de ikinci kez düzenlenen TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2012 Tenis Turnuvası’nın aydınlatmasını, Başkentli firma Genpower yaptı.
Serena Williams, Maria Sharapova ve Victoria Azarenka gibi ünlü oyuncuların katılımıyla 23-28 Ekim tarihleri arasında İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleşen turnuvayı, tüm dünya ülkeleri yakından takip etti. Turnuva, 13 yıllık tarihinin seyirci rekorunu bu yıl kırdı. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 70 bin kişilik seyircisiyle toplamda 20 milyon TL’lik ekonomi yaratan turnuvayı bu yıl yaklaşık 75 bin kişi izledi. Turnuvada, toplam 4 milyon 900 bin dolar para ödülü dağıtıldı.
Formula 1’in tek gece yarışı olan Singapur Grand Prix’sinin son iki yıldır aydınlatmasını yapan Başkentli firma Genpower Genpower Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uslu, şunları söyledi:

Haberin Devamı

İLKİNDE AKSAKLIK YAŞANDI

“WTA Championships İstanbul 2012 Tenis Turnuvası’na ülke olarak ikinci kez ev sahipliği yaptık. İlkinde şehir şebekesi kullanılmış ve turnuva sürecinde bazı aksaklıklar yaşanmıştı. Tüm dünyanın gözü Türkiye’nin üzerindeyken, İstanbul’da düzenlenen böylesine önemli bir turnuvada Ankaralı firma olarak yer almamız bizleri son derece mutlu etti.

18 JENERATÖR İLE 6 BİN 5VA

Sinan Erdem Spor Salonu’nda 18 jeneratör ile 6 bin KVA gücünde bir santral kurduk. Tüm jeneratörlerin başında tıpkı Singapur’da olduğu gibi 24 saat boyunca teknik elemanlarımız görev aldı. Turnuva süresince kablo yoktu, tüm enerjiyi jeneratörlerimizle ürettik. Dünya çapındaki organizasyonlarda Ankaralı enerjimizle yer almaya devam edeceğiz.”

İSTANBUL BOĞAZI’NI AYDINLATTIK

Genpower Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Uslu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirdiği havai fişek, ses ve ışık gösterilerini içeren programda da yer aldıklarını söyledi. Uslu, “Köprü üzerine jenaratörlerimizi sıraladık, İstanbul Boğazı’nı aydınlattık” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!