İşsiz kalınca dört otomobili yaktı

Güncelleme Tarihi:

İşsiz kalınca dört otomobili yaktı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2009 00:00

Polis, Cebeci’de önceki gece dört otomobilin kundaklanmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı. Alkollü olan zanlı işinde ayrıldığı ve özel sorunları nedeniyle bunalımda olduğunu söyledi.

CEBECİ Aydoğmuş Sokak üzerinde gece geç saatlerde dört otomobilin kundaklanması üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alarma geçti. Olayın son günlerde yaşanan terör olaylarıyla bağlantılı olabileceği düşüncesiyle polis, Cebeci bölgesinin cadde ve sokaklarında araştırma yaptı. Polisin yaptığı çalışmalar sonucu Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri Cumhur T. adlı kişiyi gözaltına aldı.

İşsiz kaldığı için yapmış

Emniyete götürülen Cumhur T, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ortaklaşa sorgulandı. Sorgulama sonucu zanlı, özel bir şirkette güvenlik görevlisi olarak çalışırken, bir süre sonra işsiz kaldığını ve eşiyle bazı sorunlar yaşadığını kaydetti. Zanlı dün gece alkol aldığını ve bunalımda olduğu için, kundaklama olayını gerçekleştirdiğini söyledi.

Benzinciye suç duyurusu

BENZİNİ bir akaryakıt istasyonundan arabasının yolda kaldığını söyleyerek aldığını kaydeden Cumhur T’nin, herhangi bir siyasi bağlantısı tespit edilemedi. Emniyette sorgulaması tamamlanan Cumhur T, Adliye’ye sevkedirken, zanlıya bidon içerisinde benzin veren akaryakıt istasyonu hakkında da suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!