İşbirlikçiyi MOBESE tanıdı

Güncelleme Tarihi:

İşbirlikçiyi MOBESE tanıdı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2015 14:21

Başkent’te bir kadının cep telefonunu çalan kapkaççının suç ortağı, arkadaşının yakalanmasını önlemek için karakolda gidip yalan beyanda bulundu. MOBESE kayıtlarını izleyen polis, ifade veren kişinin suç ortağı olduğunu belirledi.

Haberin Devamı

Ankara’da kapkaç zanlısının suç ortağı, arkadaşının yakalanmasını önlemek için cep telefonu çalınan mağdura yardım bahanesiyle karakolda ifade verdi. Polis ekipleri, Ulus Opera Köprüsü merdivenlerinde E.N.'nin elindeki cep telefonunun kapkaç ile çalınması üzerine bölgedeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı. Olayın hemen ardından kapkaç mağduru E.N.'nin yanına gelen Y.Y., olayı gördüğünü ve ifade vermek için yardım etmek istediğini söyledi. Bu sayede E.N.'nin bağırarak çevreden yardım istemesini önleyen Y.Y., mağdurla birlikte karakola gitti.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Polis ekipleri, karakolda E.N. ile ifade veren Y.Y.'nin, olay öncesi MOBESE kayıtlarında kapkaç zanlısıyla olduğunu tespit etti. Çeşitli suçlardan sabıkalı Y.Y. ve O.B. polis tarafından yakalandı.
İfadelerinde uyuşturucu temini için kapkaç yapmaya karar verdiklerini söyledikleri öğrenilen iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

ARAÇLI KAPKAÇÇILAR CEZAVİNE GÖNDERİLDİ

Polis ekipleri Altındağ’da otomobille gerçekleştirilen kapkaç olayını C.M., M.E., S.E. ve M.T.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Çeşitli tarihlerde 6 kişinin çantalarını kapkaç yöntemiyle çalan zanlılardan S.E. ve C.M., olaylarda kullandıkları otomobille yakalandı. M.E. ve M.T.'nin arandığı öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan iki zanlı cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!