İşaret parmağı başparmak oldu

Güncelleme Tarihi:

İşaret parmağı başparmak oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 14:43

Doğuştan sol eli dört parmaklı olan dört yaşındaki minik Miraç Talha Güngörmez'in işaret parmağı, nesneleri daha rahat tutması için Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla başparmağının yerine alındı. 

Haberin Devamı

Doğuştan sol eli dört parmaklı olan dört yaşındaki minik Miraç Talha Güngörmez'in işaret parmağı, nesneleri daha rahat tutması için Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde gerçekleştirilen operasyonla başparmağının yerine alındı. Zübeyde ve Emrullah Güngörmez çiftinin tek çocuğu olan Miraç Talha Güngörmez, dört parmaklı olarak dünyaya geldi. Doğuştan sol elinde başparmağı olmayan ve bileğinde eğrilik bulunan Güngörmez, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi El Cerrahi Bölümü’nde bilek eğriliğinin düzeltilmesi için ameliyat oldu.
Minik Miraç, ameliyattan bir yıl sonra parmaklarını rahat kullanabilmesi için aynı hastanede bir operasyon daha geçirdi. İkinci ameliyat sonrası Miraç’ın sol elindeki işaret parmağı, başparmağının yerine aldı.

İşaret parmağı başparmak oldu

Haberin Devamı

Anne Zübeyde Güngörmez, oğlunun ameliyat olan elini rahat kullanabilmesi ergotreapi ünitesinde tedavi gördüğünü belirtti. Anne Güngörmez, "Fizyoterapi eşliğinde ve ergoterapiyle, oğlumun işaret parmağı başparmak yapılan sol elini daha rahat kullanmasını amaçlıyoruz. Tedavilerden olumlu yanıt alıyoruz. Yavaş yavaş parmaklarını kullanmaya başlan Miraç Talha'nın durumu iyiye gidiyor" dedi.

BAKMADAN GEÇME!