İş toplantısından nikah masasına

Güncelleme Tarihi:

İş toplantısından nikah masasına
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2012 00:00

Altı ay önce bir iş toplantısında tanışan Ulusoy Elektrik Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Ulusoy ile Aksu Group yöneticilerinden Fatma Aksu, J.W. Marriott Otel’de yapılan görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

Haberin Devamı

Cemiyet, iş ve siyaset dünyasının yoğun ilgi gösterdiği bu mutlu günde TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, eski Milli Eğitim Bakanı Vehbi Dinçerler ve eski İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu da çifti yalnız bırakmadı. Nikah saati geldiğinde ise genç çift, alkışlar eşliğinde salona geldi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın kıydığı nikahta Cemil Çiçek ve Zafer Çağlayan nikah şahitliği yaptı. Çiftin diğer şahitleri ise Vehbi Dinçerler, Nurettin Çakıl, Enis Ulusoy ve Nafiz Aksu oldu. Böylelikle altı ay önce bir iş toplantısında tanışan çift, birlikteliklerini resmiyete kavuşturmuş oldu.

SERDAR ORTAÇ RÜZGARI

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise ünlü şarkıcı Serdar Ortaç rüzgarı esti. Her zaman ki gibi dansçı kızlarıyla sahne alan Ortaç, hareketli şarkılarıyla konukları coşturdu. Gelin ve damatla birlikte tüm konuklar sahne önüne gelerek ünlü şarkıcının parçalarına birlikte eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!