İş dünyasından Ali Yücelen’e destek

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasından Ali Yücelen’e destek
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2012 00:00

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Şubeler Koordinatörü olan Liner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen, TÜGİAD Genel Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Haberin Devamı

Yücelen’in adaylığına Ankara iş dünyasından büyük destek geldi.

TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Barış Aydın, TÜGİAD’ın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek Yücelen’in adaylığını şöyle değerlendirdi:
“Ali Yücelen arkadaşımız yıllardır TÜGİAD’ın başarılı olması için çalışmış, uğraş vermiş bir üyemizdir. Kendisinin TÜGİAD Başkanlık koltuğuna yakışacağına inanıyorum. Gerekli donanım ve vizyon kendisinde mevcuttur. Bu konuda derneğimiz için de farklı bir görüş bulunmuyor. TÜGİAD  Başkanlığının ardından Ali Yücelen’in farklı ve daha büyük koltuklara oturacağını şimdiden söylemek kehanet olmaz diye düşünüyorum.”

Sağlam bir sivil toplum adamı

TÜGİAD Ankara Şube eski Başkanı Sefa Çol, TÜGİAD seçimlerinde başkanlık seçim sırasının Ankara, Bursa, İstanbul şeklinde olduğunu bu sene de sıranın Ankara’ya geldiğini söyledi. Ali Yücelen’in arkasında olduklarını belirten Çol, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Ali bey bilgi ve birikim konusunda tüm özelliklere sahip bir konumdadır. Master yapmış olması ayrı bir avantajdır. Genel başkanlığı da en iyi şekilde yapacaktır diye düşünüyorum.” Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı Başkanı (TÜSİAV) Veli Sarıtoprak da Ali Yücelen’e büyük destek verdi. Yücelen’in TÜSİAV kurucularından olduğuna dikkat çeken Sarıtoprak şunları söyledi:

“Ali Yücelen büyüdükçe küçülen mütevazı bir kişiliğe sahiptir. Kendisi vakfımızın da kurucularındandır. Sağlam bir sivil toplum adamıdır. Genel başkanlığı layıkıyla yapacağına inanıyorum. Sosyal yönüyle çok değerli bir girişimcidir. Sevk ve idare yeteneğini iyi biliyorum. Bütün gücümle kendisinin yanındayım. TÜGİAD genel başkanlığına en layık adaydır.”

İşi iyi yapacağı için destekliyoruz

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Abdullah Değer, Ali Yücelen’in Bilkent Üniversitesi’nden bu yana arkadaşı olduğunu belirtti. Ankara’daki Sivil Toplum Kuruluşları olarak Ali Yücelen’in arkasında olduklarını vurgulayan Değer, şunları söyledi:
“ Bu yolda başarılı olacağına inanıyoruz. Ankara’daki STK’lar olarak Ali’yi destekliyoruz. Bursa şubemizde kendisine büyük destek veriyor. Desteğimiz arkadaşlığımız dostluğumuzdan yana değil bu görevi daha iyi yapacağı için destekliyoruz. Bana göre Ali Yücelen büyük bir destekle başkan olacak. İlkeleri projeleri olan birisi. Dernekçiliği teşkilatçılığı iyi bilir. Kendisine güveniyor ve destekliyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!