İş adamları kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

İş adamları kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2013 00:00

Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği, pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Tepe Prime Avenue 2’ler Et Lokantası’nda düzenlenen organizasyona Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Karakaya, Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı ve Ankara Fenerbahçeli İşadamları ve Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nezih Allıoğlu, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.
Yeni yılın ilk buluşmasını gerçekleştirdiklerini belirten Karakaya, dernek üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği çok önemsediklerini söyledi.
SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

İki buçuk yıl önce kurulan derneğin şu anda 150’ye yakın üyesi olduğunu ifade eden Karakaya, şunları söyledi:
“2013 yılının ilk buluşması için bir araya geldik. Eski ve yeni üyelerin kaynaşması amacıyla düzenlediğimiz organizasyonda, yeni yıl planlarımızdan da bahsettik. Sosyal sorumluluk projeleri, maç organizasyonları ve üye buluşmalarıyla yine yoğun geçecek bir yıl daha bizi bekliyor. Üyelerin referansla kabul edildiği, faal bir kuruluş olan derneğimizde, seçkin isimler de yer alıyor. Başkent’e ve Fenerbahçe’ye gönül veren insanların bir araya geldiği derneğimizde birlik ve beraberliği çok önemsiyoruz.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!