Instagram buluşması

Güncelleme Tarihi:

Instagram buluşması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2020 14:17

Ankaralı ünlü isimler, Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçileriyle buluşmaya devam ediyor. Birçoğu tatilde olan ünlüler, renkli paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Haberin Devamı

Ankaralı ünlüler, Instagram paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini topluyor. İşte, hayranlarıyla sosyal medyada bir araya gelen sevilen ünlülerin birbirinden renkli paylaşımları:

ENERJİK FOTOĞRAF

Ünlü oyuncu Ayça Varlıer, enerji dolu bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafını ‘enerji’, ‘yenihaftayamerhaba’ etiketleriyle paylaşan Varlıer, çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Instagram buluşması

RENKLİ HAZAL

Hazal Kaya, renkli bir paylaşımla takipçileriyle buluştu. ‘Güller kırmızı, menekşeler mavi’ notuyla iki fotoğraf paylaşan Kaya, beğeni yağmuruna tutuldu.

Instagram buluşması


ŞAMPİYON TATİLDE

Dünya ve Avrupa şampiyonu milli tekvandocu İrem Yaman, tatil paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Tatilini Ege bölgesinde geçiren Yaman, begonviller önündeki bir fotoğrafını ‘Hep çiçek, hep güneş’ notuyla paylaştı.

Instagram buluşması


HAYAT GÜZELDİR

Manken, sunucu Özge Ulusoy, Boğaz’da çekilen bir fotoğrafını ‘Hayat güzeldir’ notuyla paylaştı.

Instagram buluşması


ÇAY KEYFİ

Tatilini ailesiyle birlikte geçiren Pelin Karahan, paylaşımlarına devam ediyor. Hem ailesiyle hem de tek fotoğraflarını takipçileriyle buluşturan Karahan, büyük beğeni topluyor. Ünlü oyuncu oğullarıyla birlikte olan bir fotoğrafını ise ‘Çay var içersen biz var seversen’ notuyla paylaştı.

Instagram buluşması


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!