İngiltere’den sonra ilk kez Başkent’te

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’den sonra ilk kez Başkent’te
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2010 00:00

Harvey Nichols Ankara bünyesinde bulunan Harvey Nichols Brasserie, düzenlenen gece ile açıldı. Açılış gecesine Başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

Haberin Devamı

LÜKS moda perakende devi Harvey Nichols Ankara, artık lezzet tutkunlarını da ağırlıyor. Kentpark Alışveriş Merkezi’ndeki mağaza bünyesinde hizmet veren Harvey Nichols Brasserie, özel bir gece ile müşterilerine “Merhaba” dedi.
Geceye başkent cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Davete katılanlar arasında Gama Holding Onursal Başkanı Erol Üçer ve eşi Mine Üçer, Ajanstürk Matbaalarının sahibi Sarp Evliyagil, Mesa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu’nun eşi Neşe Hanım ve oğlu Yiğit Boysanoğlu, eski bakanlardan Halit Dağlı’nın eşi Şenay Dağlı ve Ebru Demiryürek gibi isimler bulunuyordu. Açılışa katılan davetliler, ikram edilen yiyecek ve içecekleri tadarak koyu sohbetler gerçekleştirdi. Mekan, dekoru ve hizmet anlayışıyla davetlilerden tam not aldı.
Akdeniz mutfağı

Haberin Devamı

HNB Gıda’nın sahipleri Bülent Arman ve Veli Karabudak tarafından işletilen mekan, zengin mönüsüyle öne çıkıyor. Mönünün Akdeniz ağırlıklı dünya mutfağından oluştuğunu söyleyen Bülent Arman, brasserienin haftanın her günü gece 01.00’e kadar açık kalacağını belirtti.
Akşam üstleri çay seremonisinin bulunduğu mekanın, özellikle şarap kokteylleri ile dikkat çektiğini ifade eden Arman, Ankara’da olmayan bir konsepti getirmeye çalıştıklarını aktardı.
Londra, Dublin, Manchester, Edinburg ve Birmingham’ın ardından dünyada beşinci ve Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan Harvey Nichols Brasserie’nin dekorasyonu İngiltere’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden Four IV tarafından yapıldı. Mekan, restoran ve bahçe bölümü olmak üzere 125 kişi kapasiteli.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!