İncek’te doğal yaşam yatırımı

Güncelleme Tarihi:

İncek’te doğal yaşam yatırımı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2014 02:21

Akfen İnşaat tarafından arazi bedeli hariç toplam 400 milyon liralık bir yatırımla hayata geçirilen ve 108 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen İncek Loft’un yüzde 75’i pejzaj ve donatı alanından oluşuyor.

Haberin Devamı

Proje hakkında bilgi veren Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, “Bin 135 konuttan oluşan projemizde satışlar devam ediyor. Projeye ilgi beklenenin de üstünde gerçekleşti. 8 Haziran’da sona erecek olan kampanya nedeniyle 400’ün üzerinde satış yapıldı. 2016 itibariyle daire teslimlerinin başlayacağı proje bittiğinde en az yüzde 32 kazandıracak. Aidatların bile şimdiden belirlendiği projede sürpriz masrafların önüne geçeceğiz” dedi.
İncek Loft’un İncek’in en büyük konut projesi olduğuna dikkat çeken Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın da, şunları söyledi:

KARLI YATIRIM FIRSATI

“Tabanlıoğlu Mimarlık imzasıyla İstanbul’da hayata geçirdiğimiz Levent Loft projesi ile Türkiye’yi yepyeni bir konseptle tanıştırdık. Şimdi ise doğduğumuz yer olan Ankara’da İncek Loft projesini sunuyoruz. İncek Loft, iddialı bir konut projesi olmasının yanında Başkentlilere sunulan kârlı bir yatırım fırsatı. Kendi bünyemizde 24 aydan 50 aya kadar vade farksız ödeme seçeneği sunuyoruz. Banka kredisi kullanımında da 120 aya kadar vade ve toplam tutarın yüzde 75’ine kadar kredi kullanımı imkanı bulunuyor.”

Haberin Devamı

44 TİCARİ ALAN

İncek Loft’un, yaklaşık 7 bin metrekarede geliştirilecek olan 44 ticari alan ve sosyal alanlarıyla karma bir proje olma özelliği taşıdığını vurgulayan Akfen Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, “İncek doğasıyla, havasıyla, ulaşım kolaylığıyla kentin en önemli gelişme aksı. Temiz havadan maksimum oranda faydalanılması için 2 kilometre uzunluğunda yürüyüş parkuru oluşturuldu. Ayrıca, Ankara’da bir konut projesinde ilk kez yer alan Pony Club, çocukların keyifli vakit geçirecekleri ve binicilikle tanışacakları benzersiz bir deneyim olacak. Mogan Gölü manzaralı 6 Adet 20-30 katlı Yüksek Evler; 11 Adet 4-7 katlı Ankara Evleri; 7 adet 6-9 katlı Teras Evleri’nden oluşan İncek Loft 1+1’den 6,5+1’e kadar 71 m2 ile 562 m2 arasında değişen daire seçenekleri sunuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!