İlk set bankaların

Güncelleme Tarihi:

İlk set bankaların
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 13:57

İki takım, deplasmandaki maçları da kazanırsa yarı finale yükselecek. Maliye Milli Piyango ise ilk mücadelesinde Arkas’a İzmir’de 3-2 kaybetti.

Haberin Devamı

Efeler Voleybol Liginde, çeyrek final heyecanı başlarken, 3 takımla mücadele eden Başkent, seriye, iki galibiyet ve bir yenilgi ile başladı. Normal lig etabını ikinci sırada bitiren Halkbank, sezonu 7. tamamlayan Galatasaray HDI ile Sigorta karşılaştı. Kendi evinde oynama avantajını değerlendirmek isteyen mavi-beyazlılar, ilk seti 25-22 alıp öne geçti. Büyük çekişmeye sahne olan ikinci seti 29-27, sonraki seti de 25-23 alan Galatasaray HDI Sigorta, setlerde 2-1 üstünlük sağladı. Dördüncü sette yeniden oyuna ağırlığını koyan ve tecrübeli isimlerini devreye sokan Halkbnak seti 25-21 alıp, durumu 2-2’ye getirdi. Beşinci sette iyi başlayan ve farkı açan Halkbank, seti 15-10, maçı da 3-2 kazanıp, seride 1-0 öne geçti. Serinin ikinci maçı yarın İstanbul’da oynanacak.

Haberin Devamı

ZİRAAT KÖTÜ BAŞLADI İYİ BİTİRDİ

Efeler Liginde başarılı bir sezon geçiren, Avrupa arenasında da Challange Kupası’nda yarı finale kadar yükselen Ziraat Bankası, çeyrek final serisinin ilk maçında ağırladığı İnegöl Belediyesi’ni 3-1 ile geçti. Maça iyi başlayamayan ve ilk seti 25-21 kaybeden kırmızı-beyazlılar, çabuk toparlanıp, sonraki setleri; 25-17, 25-21 ve 25-14 kazanıp maçtan 3-1 galip ayrılmayı bildi. İkinci müsabaka 9 Nisan’da İnegöl’de oynanacak.
Başkent’in diğer temsilcisi Maliye Milli Piyango ise İzmir’de oynadığı serinin ilk maçında Arkas’a 3-2 yenildi. Setlerde iki kez öne geçen Başkent ekibi, bu üstünlüğünü koruyamadı ve müsabakadan yenik ayrıldı. İkinci karşılaşma yarın Ankara’da oynanacak.
Statüye göre, ilk maçı kazanan takımlar, ikinci karşılaşmadan da galip ayrılırsa, adını yarı finale yazdıracak. Galibiyetlerin eşitliği halinde ise üçüncü müsabaka, ligi üst sırada bitiren takımların (Halkbank, Ziraat Bankası ve Arkas) sahasında oynanacak. Kazananlar, yarı finale çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!