İLEF’te pankartlı mezuniyet

Güncelleme Tarihi:

İLEF’te pankartlı mezuniyet
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2014 01:18

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin (İLEF) 46. dönem mezunları için Cebeci Yerleşkesi Spor Salonu’nda düzenlediği törene pankartlar damga vurdu.

Haberin Devamı

Halk İlişkiler Bölümü’nden mezun olan öğrenciler törene, ‘Gezi’ yazan pankartlarla çıkarken, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, ‘Tutsak öğrencilere özgürlük’ pankartı açtı. Salona zafer işaretleri yaparak giren Gazetecilik Bölümü öğrencileri ise, ‘Soma, Şırnak’ ve ‘Kaza değil cinayet’, ‘Kaza değil katliam’ pankartları açtı.
Ailelerinden yoğun alkış alan öğrenciler, tören boyunca pankartları ellerinden bırakmadı. Geçen yıl Gezi Parkı’nda başlayan ve tüm Türkiye’ye yayılan protestolar sırasında ölen gençleri asla unutmayacaklarını belirten mezunlar, “Bir amaç uğruna can verenleri anmadan mezun olamazdık. Onlar bize ışık olacak bir mücadele örneği sergilediler. Üniversite hayatımız boyunca aldığımız kaliteli eğitimin yanına, hayattan aldığımız dersleri de koyacak ve Türkiye’nin aydınlık geleceği için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!