İkisi kardeş üç çocuğu yuttu

Güncelleme Tarihi:

İkisi kardeş üç çocuğu yuttu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2012 17:51

Haberin Devamı

ELMADAĞ’da eski bir taş ocağının çukurunda biriken su birikintisine serinlemek için giren üç çocuk, boğularak hayatlarını kaybetti.
Üç Evler Mahallesi’nde yaşayan Yıldırım ailesiden 19 yaşındaki Mehmet Yıldırım ve 16 yaşındaki kardeşi Oğuzhan Yıldırım ile amcasının oğlu 13 yaşındaki Ömer Yıldırım, arkadaşları Selami Martin ve Emre Güler ile dün akşam saatlerinde atıl durumda bulunan eski bir taş ocağının çukuruna biriken su birikintisine serinlemek için gitti. İddiaya göre, Selami Martin ve Emre Güler son anda suya girmekten vazgeçti.

Çamura saplandılar

Mehmet ve Oğuzhan kardeşler ile amcasının çocukları Ömer Yıldırım ise bataklık haline gelen su birikintisinin içindeki çamura saplanarak boğuldu. Arkadaşlarının sudan çıkmadığını gören Selami Martin ve Emre Güler, durumu polise bildirmesi sonucu çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve polis olay yerine geldi. İtfaiye ekiplerinin yardımı ile sudan çıkarılan Mehmet ve Oğuzhan kardeşler ile amca çocukları Ömer’in cesetleri otopsi için Elmadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!