İkinci el araba için arama motoru

Güncelleme Tarihi:

İkinci el araba için arama motoru
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2010 00:00

İkinci el otomobil arayanlar için kurulan Türkiye’nin ve dünyanın ilk ve tek araba arama motoru 5ileri.com, Türkiye’deki bütün ikinci el arabaları tek tıkla elinizin altına getiriyor.

Ev almak için internette onlarca emlak sitesine bakıp bir türlü aradığını bulamayan Emre Korkut Or, aynı durum ikinci el araba aradığında başına gelince kolları sıvadığını söylüyor. Aylarca süren çalışmaların sonunda Or, insanların tek bir noktadan bütün ikinci el otomobillere ulaşabileceği bir site tasarladığını belirtti. 5ileri’nin ikinci el araba arama motorunda dünyada bir örneğinin olmadığını belirten Or, ‘“ileri.com şimdilik Türkiye’nin ve dünyanın tek araba arama motoru olma özelliğini taşıyor” dedi.

Piyasanın yüzde 97’sine hakim

Or, şunları söyledi: “Bu site Türkiye’deki en büyük beş ikinci el araba sitelerindeki araçları tarayıp kullanıcıya sunuyor. Bu da Türkiye’de internet üzerindeki ikinci el araba piyasasının yüzde 97’sine denk geliyor. Siteyi google konsepti gibi düşündük. Bu bir arama motoru ama sadece ikinci el araba bulabiliyorsunuz. Amacımız burada sadece insanların arama yapmasını sağlamak. Bu site üzerinden araba satışı gerçekleştirmiyoruz. Arayıp bulup insanları ikinci el araba satan sitelere yönlendiriyoruz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!